Bedrijfsadministraties

Als ondernemer ben je uniek en daarmee ook jouw onderneming. Jij hebt dát vak gekozen wat jouw hart heeft, maar bij het ondernemerschap hoort ook administratie… Wanneer dit niet jou ding is, dan kan dit je behoorlijk op je nek zitten.


Tijd = geld

Van Dijk Sociaal helpt jou zodat jij meer tijd kunt besteden aan datgene waar je echt goed in bent. Door je administratie uit te besteden hou je meer tijd over om productief te zijn in het vak waar jij van houdt. Het is misschien een omschakeling in je denken, maar op deze manier wordt het uitbesteden van je administratie geen kostenpost, maar een investering. Immers tijd = geld.

Passend bij jou situatie
Hoe fijn is het dat je wéét dat je administratie gewoon goed verzorgt wordt op een manier die past bij jouw situatie. Wij verzorgen je financiële administratie geheel naar je eigen wens, met de keuzemogelijkheid om geheel of gedeeltelijk taken uit handen te geven.

Scheiding tussen zakelijk en privé
Wij helpen jou desgewenst ook op persoonlijk vlak. Als zelfstandig ondernemer kan het best ingewikkeld zijn om een goede financiële scheiding te houden tussen privé en zakelijk. Daarom hoort aanvullend persoonlijk budgetadvies ook tot de mogelijkheden. Zo creëren wij samen overzicht en inzicht waardoor er rust en ruimte ontstaat, wie wil dat nu niet?

Softwarepakket
Wij werken met de professionele software Snelstart, waarmee de mogelijkheid bestaat om online mee te kijken in jouw administratie.

Ook weten waar je aan toe bent? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Klik om mee te kijken in jouw administratie

INLOGGEN

Tarieven

Natuurlijk wil je graag van te voren weten welke kosten je kunt verwachten. Iedere administratie is anders, daarom zullen wij jou altijd van te voren een prijsopgave doen. Bij deze dienst werken wij veelal met heldere maandelijkse abonnementsprijzen.


Neem geheel vrijblijvend contact op voor een
GRATIS adviesgesprek!

NAAR HET CONTACTFORMULIER
×