Budgetadvies

Herken je dat? Er komt maandelijks meer dan genoeg geld binnen, maar aan het einde van de maand kom je wéér niet uit met je inkomen. Op het laatst gaan er nog net weer die automatische incasso’s af waar je geen rekening mee gehouden had en weer ben je genoodzaakt om je spaargeld aan te wenden om die laatste dagen door te komen. Heel frustrerend..


Van inzicht naar bewuste keuzes

Wij kunnen je helpen! Hoe? Wij geven op basis van de bankgegevens over de laatste 3 maanden inzicht in jouw huidige uitgavenpatroon. Je zult ontdekken hoeveel geld er onbedoeld weglekt, waardoor jij je bewust zult worden waar jouw geld allemaal blijft. Dit geeft jou de ruimte om na te denken wat voor jou écht belangrijk is en op basis daarvan bewuste keuzes te maken. Goed omgaan met geld heeft veel te maken met de manier waarop je over geld denkt. Het vereist een nieuwe manier van denken op verschillende vlakken.
Om daar een beeld bij te krijgen:

Van sparen naar reserveren

Waarschijnlijk heb je van huis uit meegekregen dat je moet sparen — en dat is goed — maar het is wel belangrijk om te weten waarvóór je spaart. Wij willen je uitdagen om te gaan denken in reserveren in plaats van sparen.

Van kosten naar investeren

Kijk jij vaak naar de kosten? Niet onlogisch, maar zie je ook wat het oplevert? In dat geval spreken we niet van een kostenpost, maar van een investering. Dit kan ook op een ander gebied dan geld zijn, zoals bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling. Uiteindelijk zal dit ook altijd weer een positieve invloed hebben op jouw persoonlijke financiën.

Van schaarste naar overvloed
Er komt ruimte om leuke dingen te doen en ja, zelfs om te investeren waardoor jouw geld gaat groeien in plaats van dat je volledig besteed wat er maandelijks inkomt. Ook gaat er ruimte ontstaan om geld weg te geven, waarmee je het principe van zaaien en oogsten in werking gaat zetten. De nieuwe manier van denken geeft je rust in je hoofd. Komt dit omdat er meer geld is? Nee, dit is wat inzicht, overzicht en nieuwe aanpak doet met jou.

Budgetplan nieuwe stijl

Eén van de dingen die wij adviseren is het opsplitsen van het budget in percentages. Door dit direct maandelijks apart te zetten heb je direct helder hoeveel geld er beschikbaar is voor welk doel. En natuurlijk kun je zelf bepalen welke doelen jij belangrijk vindt.
Onderstaand is een overzicht van de invulling van ons eigen budgetplan:

60% Vaste uitgaven (ideaal)
10% Weggeven
10% Investeren
5% Onvoorziene uitgaven
5% Persoonlijke ontwikkeling
5% Kleding
5% Plezier

Investering versus kostenpost
Wij dagen jou uit om alvast op een nieuwe manier te kijken naar de kosten van het budgetadvies. Jouw eerste winst is dit niet als een kostenpost te zien maar als een investering, omdat dit jou ongetwijfeld veel zal gaan opleveren.

Spreekt dit jou aan? Bel of mail gerust voor meer informatie.

Download nu het e-book;

Geld overhouden,
zo doe je dat!

Meer informatie

Tarieven

Natuurlijk wil je van te voren graag weten waar je aan toe bent. Met het e-book kun je snel aan de slag waarmee je ons systeem snel onder de knie kunt krijgen. Wil je toch liever wat extra hulp bij het inrichten van jouw budget? Dan helpen wij je graag! Dit doen we in drie sessies. Jouw investering is slechts 397,- wat je binnen no-time weer zult terugverdienen.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op!

NAAR HET CONTACTFORMULIER
×