De ondernemer

De ondernemer achter Van Dijk Sociaal is Gabriëlle van Dijk-Bennink. Getrouwd en moeder van twee kinderen.
Mijn lijfspreuk is: “als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”, dit werkt door in alles wat ik doe. Ik houdt van uitdagingen en naast mijn interesse in geldzaken, heeft dit mij in 2012 aangezet tot het opzetten van mijn eigen onderneming.

In 2012 ben ik door het Landelijk Kwaliteitsbureau van de Rechtbanken erkend als professioneel bewindvoerder. In deze hoedanigheid moet ik voldoen aan strenge kwaliteitseisen opgesteld door de Rijksoverheid, welke jaarlijks opnieuw getoetst worden door een onafhankelijke accountant middels een audit.

Daarnaast ben ik sinds april 2014 Kiwa-gecertificeerd schuldhulpverlener conform de NEN 8048 norm. Door deze combinatie ben ik bevoegd en kundig om alle werkzaamheden op dit vlak uit te voeren.

In 2013 nam mijn leven een heel andere wending doordat ik leerde wat genade betekent. Het zorgde ervoor dat ik interesse kreeg in het probleem achter het probleem. Ik heb sinds die tijd veel gelezen en mij laten bijscholen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het herstel van de hele mens naar geest, ziel én lichaam. Zo heb ik in het voorjaar van 2018 de opleiding tot TotalBalance coach afgerond. Een programma waar ik erg enthousiast over ben en waar ik graag mee aan de slag ga.

Mijn missie is om vanuit mijn professie, in combinatie met mijn eigen bevindingen en gedrevenheid, iets te betekenen voor mensen op zowel financieel als sociaal-maatschappelijk vlak.

Mijn kernwaarden zijn: eerlijk, betrouwbaar, empathisch, doorzetter, veel verantwoordelijkheidsgevoel, omdenker.
Ik werk vanuit een christelijke levensvisie.

Met een ondernemende groet,
Gabriëlle van Dijk-Bennink