Gratis online geldplannen

De online geldplannen van Startpunt Geldzaken richten zich op financiële zelfredzaamheid. De online geldplannen helpen jou stap voor stap en op jou eigen gewenste tijd en plaats, om jouw geldzaken in balans te krijgen en te houden.

Er zijn geldplannen speciaal op jouw omstandigheden gericht:

  1. Het geldplan Kom uit de geldzorgen! voor huishoudens die elke maand geld te kort komen.
  2. Het geldplan Beter rondkomen voor huishoudens die de ene maand geld overhouden, maar de volgende maand geld tekort komen.
  3. Het geldplan Sparen, aflossen of beleggen? begeleidt huishoudens die elke maand geld overhouden om buffers op te bouwen voor de korte en langere termijn.
  4. Het geldplan Rondkomen met kinderen leidt ouders en hulpverleners regelingen die voor huishoudens met kinderen van toepassing zijn.
  5. Het geldplan Studie (klein)kind is er voor ouders en grootouders die geld apart kunnen zetten voor de studie van hun (klein)kind, om hoge studieschulden te helpen voorkomen.
  6. Het geldplan Bijna 18? is er voor jongeren, hun ouders en begeleiders, om te zien wat er geregeld moet worden voordat men 18 wordt en wat er dan nog meer verandert.
  7. Het geldplan Pensioen helpt het inkomen voor later grondig te inventariseren voor na pensionering. Alle scenario’s worden uitvoerig gecheckt en consumenten krijgen praktische raad en een actieplan waarmee ze direct aan de slag kunnen.

Klik hier om te starten. Waar nodig wordt in de geldplannen verwezen naar diverse hulpverlenende instanties.
(Link gebruikt met goedkeuring van het Nibud).

Toch meer hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact op!