Over

Aangenaam kennis te maken: wij zijn Arwin en Gabriëlle van Dijk, de ondernemers achter Van Dijk Sociaal. Inmiddels ruim 20 jaar getrouwd en ouders van 2 tieners.

Van Dijk Sociaal is in 2012 gestart door Gabriëlle. Haar levensmotto is sinds 2011: “Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”, deze verandering in denken is van grote invloed geweest op haar leven. De interesse in cijfers en haar behoefte aan uitdaging zorgde ervoor dat zij in 2012 haar eigen onderneming startte onder de naam Budgetbeheer Midden Nederland. Zes jaar later veranderde zij de naam in Van Dijk Sociaal, omdat die woorden veel beter de lading van de huidige werkzaamheden en het motief erachter dekken.

Gabriëlle is in 2012 door het Landelijk Kwaliteitsbureau van de Rechtspraak erkend als professioneel bewindvoerder. Dat betekent dat zij voldoet aan alle kwaliteitseisen van de Rijksoverheid. Jaarlijks wordt dit opnieuw getoetst door een onafhankelijke accountant. Daarnaast is zij sinds april 2014 Kiwa-gecertificeerd schuldhulpverlener conform de NEN 8048 norm. Door deze combinatie en door de persoonlijke aandacht die zij heel belangrijk vindt, heeft zij alles in huis om op een resultaatgerichte manier richting een nieuwe toekomst te werken op financieel gebied.

Vanaf 1 januari 2020 is Arwin ingestapt in Van Dijk Sociaal. Het verlangen naar meer vrijheid en zijn hart voor mensen, maakt dat deze stap genomen is. Het ondernemerschap is hem niet vreemd en zijn jarenlange ervaring als financieel administrateur komt goed van pas. Arwin richt zich in eerste instanties op bedrijfsadministraties, waarbij ook budgetadvies voor de privésituatie een rol kan spelen. Daarnaast zal Arwin in het voorjaar starten met de opleiding tot gecertificeerd schuldhulpverlener.

Onze missie is om vanuit onze vakkennis – in combinatie met eigen bevindingen en gedrevenheid – iets te betekenen voor mensen op financieel gebied. We doen dit op een sociaal-maatschappelijke wijze.

Onze kernwaarden zijn: eerlijk, betrouwbaar en betrokken.

Met een ondernemende groet,
Arwin & Gabriëlle van Dijk