TotalBalance coaching

TotalBalance betekent dat zowel je geest, ziel als lichaam in een goede balans met elkaar zouden moeten te zijn. Helaas is dit niet altijd het geval. Zit jij met vragen rondom je talenten, richting in je leven, hoe je het verleden achter je kunt laten en waar je naartoe wilt? dan is dit coachingstraject echt iets voor jou!

Het traject bestaat uit gesprekken waarbij gerichte opdrachten die jij maakt een leidraad vormen. De basis van dit coachingstraject is gebaseerd op de onverdiende gunst (genade) die we door Jezus Christus gekregen hebben. Het is een mix van coaching, therapie en pastoraat. Er worden Bijbelse principes gebruikt die door iedereen toegepast kunnen worden.

Carianne Ros ontwikkelde deze unieke coachingsmethode en traint nu anderen, om op christelijke basis hulp te kunnen bieden.
TotalBalance is een uitgebalanceerd programma om het beste uit jezelf te halen, je koers te bepalen en tot je bestemming te komen.

Leidende thema’s tijdens het coachingstraject zijn:

Het tarief bedraagt  €  55,- per sessie (55 minuten). Laat dit echter geen belemmering zijn om toch contact op te nemen. We gaan dan samen kijken wat de mogelijkheden zijn.