TotalBalance coaching

Zit jij met vragen rondom je talenten, de richting in je leven, het achterlaten van je verleden of juist het bepalen van de toekomst? Dan is coachingstraject TotalBalance van Van Dijk Sociaal in Genemuiden echt iets voor jou!

Geest, ziel én lichaam
TotalBalance betekent dat je geest, ziel en lichaam in een goede balans met elkaar zijn, maar helaas is dit niet altijd het geval. Het coachingstraject van Van Dijk Sociaal bestaat uit gesprekken met gerichte opdrachten als leidraad.

Identiteit
Ieder mens is uniek met zijn of haar eigenschappen en talenten. Het TotalBalance Netwerk wil mensen helpen hun identiteit en vrijheid te vinden in Christus alleen, waardoor zij zich niet langer laten leiden door externe factoren.

Bewustwording
Om dit te bereiken is het belangrijk om je bewust te worden van wie je bent en wat er in jezelf omgaat, om zo goed te kunnen reageren op je eigen gedachten, emoties of gebeurtenissen om je heen. In dit proces van bewustwording en verandering ga je ontdekken wat jouw aangeboren eigenschappen zijn, maar ook welk aangeleerd gedrag je daarnaast hebt ontwikkelt; wat jou belemmert om te groeien.

Genade
De basis van dit coachingstraject is gebaseerd op de onverdiende gunst (genade) die we door Jezus Christus hebben gekregen. De methode is een mix van coaching, therapie en pastoraat. Centraal staan Bijbelse principes die iedereen kan toepassen.

Tot je bestemming komen
Kortom, de TotalBalance methode is een uitgebalanceerd programma waarmee je het beste uit jezelf haalt, je koers bepaalt en tot je bestemming komt. Carianne Ros ontwikkelde deze unieke coachingsmethode. Zij traint nu anderen om zo het TotalBalance Netwerk uit te bouwen.

Leidende thema’s tijdens het coachingstraject zijn:


Klik hier voor meer informatie over de coaches

Kosten
Bekijk de tarieven voor deze dienst in het menu onder kopje DOWNLOADS & LINKS
Laat het tarief geen belemmering zijn om toch contact op te nemen. We kunnen dan samen bespreken wat de eventuele mogelijkheden zijn.