5 december 2018

TotalBalance coaching

Zit jij met vragen rondom je talenten, de richting in je leven, het achterlaten van je verleden of juist het bepalen van de toekomst? Dan is coachingstraject TotalBalance van Van Dijk Sociaal in Genemuiden echt iets voor jou!

Geest, ziel én lichaam
TotalBalance betekent dat je geest, ziel en lichaam in een goede balans met elkaar zijn, maar helaas is dit niet altijd het geval. Het coachingstraject van Van Dijk Sociaal bestaat uit gesprekken met gerichte opdrachten als leidraad.

Tot je bestemming komen
Ieder mens is uniek met zijn of haar eigenschappen en talenten. TotalBalance wil vrouwen helpen ontdekken wie ze werkelijk zijn en werkt met een uitgebalanceerd programma waarmee je het beste uit jezelf haalt, je koers bepaalt en tot je bestemming komt. Carianne Ros ontwikkelde deze unieke coachingsmethode. Zij traint nu anderen om hulp te bieden op christelijke basis.

Genade
De basis van dit coachingstraject is gebaseerd op de onverdiende gunst (genade) die we door Jezus Christus hebben gekregen. Het is een mix van coaching, therapie en pastoraat. Centraal staan Bijbelse principes die iedereen kan toepassen.

Leidende thema’s tijdens het coachingstraject zijn:


Klik hier voor meer informatie over de coaches

Kosten
Klik hier voor het tarief voor deze dienst.
Laat het tarief geen belemmering zijn om toch contact op te nemen. We kunnen dan samen bespreken wat de eventuele mogelijkheden zijn.