Wie wij zijn

Aangenaam kennis te maken: wij zijn Arwin en Gabriëlle van Dijk, de ondernemers achter Van Dijk Sociaal. Inmiddels ruim 20 jaar getrouwd en ouders van 2 tieners.

Van Dijk Sociaal is in 2012 gestart door Gabriëlle:
“Mijn levensmotto is sinds 2011: als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Deze verandering in denken is van grote invloed geweest op mijn leven. De interesse in cijfers en mijn behoefte aan uitdaging zorgde ervoor dat ik in 2012 mijn eigen onderneming startte onder de naam Budgetbeheer Midden Nederland. Zes jaar later veranderde ik de naam in Van Dijk Sociaal, omdat die woorden veel beter de lading van de huidige werkzaamheden én het motief erachter dekken.

In 2012 ben ik door het Landelijk Kwaliteitsbureau van de Rechtspraak erkend als professioneel bewindvoerder. Dat betekent dat ik voldoe aan alle kwaliteitseisen van de Rijksoverheid. Jaarlijks wordt dit opnieuw getoetst door een onafhankelijke accountant. Daarnaast ben ik sinds april 2014 Kiwa-gecertificeerd schuldhulpverlener conform de NEN 8048 norm. Door deze combinatie – met daarnaast persoonlijke aandacht die ik heel belangrijk vind – heb ik alles in huis om op een resultaatgerichte manier richting een nieuwe toekomst te werken op financieel gebied.”

Sinds 1 januari 2020 is ook Arwin ingestapt in Van Dijk Sociaal:
“Mijn verlangen naar meer vrijheid en mijn hart voor mensen, maakt dat ik deze stap genomen heb. Het ondernemerschap is mij niet vreemd en mijn jarenlange ervaring als financieel administrateur komt daarnaast goed van pas binnen Van Dijk Sociaal. Ik richt mij in eerste instantie op bedrijfsadministraties, waarbij ook aandacht voor de privésituatie een rol kan spelen. Daarnaast heb ik in 2020 de opleiding tot gecertificeerd schuldhulpverlener afgerond wat heel erg van pas komt om ook ondernemers te helpen met het oplossen van hun schulden – dit begint tenslotte bij een inzichtelijke administratie. Inmiddels weten ook gemeenten ons daarvoor te vinden.”

Onze missie is om vanuit onze vakkennis – in combinatie met eigen bevindingen en gedrevenheid – iets te betekenen voor mensen op financieel gebied. We doen dit op een sociaal-maatschappelijke wijze. 

Onze kernwaarden zijn: eerlijk, betrouwbaar en betrokken.

Met een ondernemende groet,
Arwin & Gabriëlle van Dijk

×