Werkgevers

Van Dijk Sociaal in Genemuiden werkt in opdracht van werkgevers, gemeenten, kerkelijke instellingen, woningbouwverenigingen en particuliere verhuurders. Onze dienstverlening is gericht op het voorkomen of oplossen van financiële problemen van uw werknemers of klanten. Die hebben immers ook invloed op uw organisatie!

Werkgevers
Werknemers met geldzorgen presteren minder op hun werk. Ook melden ze zich vaker ziek of bezorgen ze werkgevers extra werk in verband met loonbeslag. Op zoek naar een oplossing? Breng uw werknemer dan in contact met Van Dijk Sociaal. U bespaart u zelf veel extra kosten en biedt een werknemer met geldzorgen nieuw perspectief.

  • Door financiële begeleiding komt uw werknemer in een stabielere situatie.
  • Minder ziekteverzuim en dus minder onnodige kosten.
  • Extra werkzaamheden door loonbeslag komen te vervallen.
  • Vaak hoeft u de kosten voor onze begeleiding niet zelf te dragen.

Bedrijven, woningbouwverenigingen, overige instellingen
Bekend probleem voor veel bedrijven en organisaties: klanten die een factuur niet betalen, zelfs niet na het inschakelen van een incassobureau. Vaak is dit geen onwil, maar kan de schuldenaar gewoon niet betalen. Hij of zij is het financiële overzicht kwijt.

Overzicht in de financiële situatie en schuldbemiddeling doet wonderen. Van Dijk Sociaal helpt uw schuldenaren/debiteuren bij het op orde brengen van de financiën, zodat zij weer aan hun financiële verplichtingen gaan voldoen en op termijn (indien mogelijk) alsnog de openstaande factuur betalen.

Bekijk de tarieven voor deze dienst in het menu onder kopje DOWNLOADS & LINKS

Het is een voorwaarde dat ook de schuldenaar zelf gemotiveerd is om te werken aan een schuldenvrije toekomst!