Zakelijk

BMN is er ook voor instellingen als gemeenten, kerken, woningbouwverenigingen en bedrijven. Daarnaast behoort ook begeleiding van uw werknemers tot de mogelijkheden.

Werkgevers

Werkgevers ondervinden steeds vaker problemen door werknemers met geldproblemen. Denk aan (onnodige) ziekmeldingen, maar ook veel extra werkzaamheden in verband met loonbeslag.
Door uw werknemer in contact te brengen met BMN bespaart u veel extra kosten, en tegelijkertijd biedt het ook voor uw werknemer nieuw perspectief:

• Door financiële begeleiding komt uw werknemer in een stabielere situatie.
• Minder ziekteverzuim en dus minder onnodige kosten.
• Extra werkzaamheden door loonbeslag komen te vervallen.
• Veelal zullen de kosten niet voor rekening van de werkgever hoeven te komen. Dit is afhankelijk van de situatie.

Bedrijven, woningbouwverenigingen, overige instellingen

Het komt voor dat klanten, ondanks het inschakelen van een incassobureau, de huur of factuur toch niet betalen. Vaak is dit geen onwil, maar kan de schuldenaar gewoon niet betalen. Hij of zij is het financiële overzicht kwijt.

Het creëren van overzicht in de financiële situatie en schuldbemiddeling kan wonderen doen. De stap naar gemeentelijke schuldhulpverlening is vaak een enorme drempel. Door BMN in te schakelen kunt u deze drempel verlagen. De schuldenaar krijgt het gevoel niet meer alleen voor de problemen te staan. U stimuleert de schuldenaar zijn of haar financiële zaken op orde te brengen, met als mogelijk gevolg dat u alsnog (gedeeltelijk) het achterstallige bedrag ontvangt, maar wat zeker zo belangrijk is: verzekerd zijn van doorbetaling in de toekomst.

U kunt ook per dagdeel gebruik maken van onze dienstverlening. In dat geval staat BMN desgewenst op uw lokatie, geheel tot uw beschikking.