Zakelijk

Van Dijk Sociaal in Genemuiden werkt ook voor de zakelijke markt. Onze opdrachtgevers zijn gemeenten, instellingen, kerken, ondernemers en werkgevers. Wij ondersteunen bijvoorbeeld werknemers met financiële problemen, maar zijn ook inzetbaar voor het op orde brengen of onderhouden van bedrijfsadministraties en het bieden van hulp bij schulden.  

Werknemers met financiële problemen

Onze diensten schuldhulpverlening, bewindvoering en budgetbeheer — gericht op het oplossen van financiële problemen — kunnen ook een heel goed hulpmiddel zijn voor jouw werknemers. En zo ook voor jou, want de geldzorgen van medewerkers hebben immers invloed op de gehele organisatie!

        Slechtere prestaties
Werknemers met geldzorgen presteren minder op hun werk. Ook melden ze zich vaker ziek of bezorgen ze werkgevers extra werk in verband met loonbeslag. Op zoek naar een oplossing? Breng jouw werknemer dan in contact met Van Dijk Sociaal. Dit bespaart je als ondernemer veel extra kosten en biedt de betreffende werknemer met geldzorgen nieuw perspectief. Een belangrijk gegeven is dat een werknemer met loonbeslag nagenoeg nooit op eigen kracht tot een oplossing komt, omdat alle ruimte voor het treffen van een betalingsregeling hierdoor verkeken is.

        Wat levert het op?
● Door financiële begeleiding komt jouw werknemer in een stabielere situatie.
● Minder ziekteverzuim en dus minder onnodige kosten.
● Tijdwinst doordat extra werkzaamheden in verband met loonbeslag op termijn komen te vervallen.

        Win-win situatie
Over de kosten van onze begeleiding kunnen reële afspraken worden gemaakt. We creëren hoe dan ook een win-win situatie voor alle partijen.

Voor een goed resultaat is het is een voorwaarde dat ook de werknemer zelf gemotiveerd is om te werken aan een schuldenvrije toekomst!

Bedrijfsadministraties

Onze dienst bedrijfsadministraties is zeer geschikt voor ZZP’ers en kleinere ondernemingen. De combinatie met persoonlijk budgetadvies is hierbij snel gemaakt, want alles begint bij inzicht en overzicht.

Ook brengen wij bedrijfsadministraties op orde in opdracht van gemeenten. Een bijgewerkte administratie is namelijk altijd een startpunt om te bepalen of een onderneming levensvatbaar is en/of in aanmerking komt voor een eventueel BBZ krediet en schuldregeling. Ook wanneer een ondernemer moet stoppen is het van belang dat de administratie op orde wordt gebracht en de onderneming wordt opgeheven.

Schulden?

Schulden, ja het kan iedereen overkomen. Schaam je er niet voor want het kan ondernemers net zo goed treffen als particulieren. Jij bent niet de enige en wij kijken er niet van op. Doordat wij ook zelf ondernemers zijn en dit combineren met onze expertises, zijn we goed in staat om jou als (ex-)ondernemer bij te staan bij het oplossen van je schulden. 

Dit is altijd maatwerk en gaat vaak in samenwerking met de afdeling BBZ in jouw gemeente. Andersom weten meerdere gemeenten ook ons inmiddels te vinden. Hoewel de werkwijze niet helemaal te vergelijken valt met schuldhulpverlening voor particulieren, lees je op de pagina schuldhulpverlening meer over deze dienst.

De Raad voor Rechtsbijstand heeft specifiek voor (ex-)ondernemers deze brochure uitgebracht. 

Contact

Meer weten over onze diensten voor ondernemers? Neem gerust contact met ons op voor een GRATIS adviesgesprek!

NAAR HET CONTACTFORMULIER
×